„Звездите им го говорят“ – Алена направи хороскоп за шансовете на Стефан Радев и Кольо Милев

Двамата „големи“ – Стефан Радев и Кольо Милев стоят един срещу друг и си „говорят“ вече 10-на дни над Ларгото в Сливен, докато животът тече в краката им. Многометровите им фигури са разположени на две срещуположни фасади малко преди „Кълбото“.

Освен, че те си „говорят“ обаче, днес стана ясно, че и „звездите им го говорят“. В. Труд подготви цяла поредица на астроложката Алена, в която тя по азбучен ред обследва „астрологично“ общините и прогнозира кой от кандидатите е с по-големи шансове за победа.

Днес в прогнозите си за в. Труд тя стигна до „С“, до „Сливен“ и до Стефан Радев и Кольо Милев.

Ето и нейната астрология:

Сливен

Двамата кандидати са озарени от самочувствие и самомнение, че са най-добрите, но предимството е за този, който е признат от съгражданите си с доказано добротворство и готовност да е полезен за развитието на града.

Стефан Радев – ГЕРБ

Роден е в земен знак, Дева. Заради влиянието на няколко планети в този знак е изявен перфекционист, но не винаги спазва правилата, за да изисква това от околните. Не бива да се стреми да блести на всяка цена в светлината на прожекторите, да парадира с бъдещия и успех, защото въпреки опита, който има като кмет, може да се окаже с по-малко избиратели въпреки очакваната подкрепа. Да не допуска емоцията да влияе над разума. Самочувствието му вреди, а скромността му помага.

Денят му на раждане е носител на стабилност, но му пречи Съдбовният път, заради който налага мнението си на околните, дори и да не е поискано или да не е правилно.

Изборният ден е в годината му на емоции и в месец, и ден на ново начало, налагат да забрави прибързаността. Композитната му карта разкрива, че избиратели, обещали подкрепата си няма да му я дадат, заради негови необмислени думи и действия.

Извод: Има шанс за втори мандат, но не е изключено да се яви на балотаж, ако не е провел правилно кампанията си.

Кольо Милев – БСП

Роден е в огнен знак Лъв. Не е типичен представител на знака си. Обича да блести, но ако може без усилия от негова страна. Егото му пречи да бъде полезен на хората, защото поставя на първо място личните си интереси. Не успява да постигне равновесие между емоцията, желанията и разума, а когато го осъзнае, гневът му е всепомитащ, прикрит зад лукавство, което му носи врагове. Отношения му често са проблематични.

Денят му на раждане е носител на кармична разплата и силно изявен материализъм. Съдбовният път на стабилност частично успокоява негативите му.

Изборният ден е в година на емоции, които трудно овладява, на прибързаност в деня и месеца, защото е сигурен в победата си, заради която може да черпи още от сутринта… изтрезняването ще е с болка. Композитната му карта предупреждава, че ако не анализира действията си и не поправи грешките и в оставащите дни, може да отпадне от състезанието.

Извод: Успехът е несигурен, по-скоро случайност, не зависи нито от партията, която го е издигнала, нито от неговите сигурни избиратели.

Ако желаете да се осведомите за благосклонността на звездите към други кандидати и общини, можете да го направите тук: III.  Специална прогноза за вота на астролога Алена за „Труд“

Източник: в. „Труд“, www.trud.bg