Заради модерна техника и софтуер за печат, инженери от цялата страна работят с онлайн център за печат PRO 360

С последно поколение японска и немска техника разполага откритият преди два месеца в Сливен национален център за онлайн печат PRO 360 и вече изпълнява поръчки от цялата страна.

Широкоформатната мултифункционална лазерна система за инженерен печат е с възможност за копиране и разпечатване на 400 черно-бели страници формат А1 на час. Пълноцветните широкоформатни плотери гарантират изключително качество и бързина на цветния печат. Двете форматни машини за печат, копиране и сканиране са със скорост на печат 45 страници/минута и работят с формати  на хартията от А6 до SRA3. Производствената система за дигитален и рекламен печат  е с резолюция 1200х1200х8 bit DPI и контрол на точката за максимално качество на изображението. Центъра разполага с последно поколение сгъваща машина за чертежи  с 45 програми за сгъване на различни формати. Електрическият ролков нож и табапликатора за полепване на чертежи са част от допълнителните услуги предлагани от PRO 360 и спомагат за бързата обработка на големи обеми поръчки.

Освен високоефективна техника, PRO360 работи с неизползван до сега у нас софтуер за приемане, менажиране и управление на поръчки 24 часа на ден и 7 дни в седмицата. Той е комбинация  от бърза и лесна конфигурация на поръчката, автоматично ценообразуване, онлайн проследяване на статуса и лесна повторна поръчка от архив на вече изпратени поръчки за печат.

Софтуерът на PRO360 свързва дигитално техниката в центъра за печат директно с компютъра на потребителя, където и да се намира той, посредством т.нар. виртуален принтер. Това на практика означава, че всеки има възможност да изпраща за печат, каквито пожелае обеми от документация директно от работното си място чрез свой профил в „Център печат“ на сайта https://www.pro360.bg/. След разпечатване и окомплектоване на поръчката, тя се изпраща срещу минимална такса по куриер на Спиди или Еконт на посочения от него адрес в рамките на следващия ден.

„До момента в България не е работил подобен софтуер. Ние предоставяме дигитално продължение на всеки офис, присъединил се към нашата платформа. Разработихме услугата, стъпвайки на дългогодишния си опит в работата с колеги инженери, проектанти, архитекти, конструктори, геодезисти и технически експерти в строителството. Даваме им възможност да се концентрират в същината на професията си – проектирането, а ние поемаме на финалния етап подготовката на крайният продукт – готовата проектна документация.“ – заяви инж. Веселин Георгиев гл. инж. проектант от екипа на PRO360. 

За месец на пазара PRO360 вече изпълнява поръчки от цялата страна на проектанти от всички инженерни специалности, проектантски бюра, архитекти и архитектурни бюра, строителни и надзорни фирми, производствени фирми свързани с производството на материали и системи в строителството.

„Стартирахме с PRO360 в момент на все по-силно навлизане на онлайн услугите в ежедневието на бизнеса и администрацията, така че няма значение в кой град се намираме.  Началото на работата ни съвпадна и със затрудненията и ограниченията, създадени от COVID-19. Първите резултати ни показват, че колегите оценяват много положително услугата., допълни инж. Веселин Георгиев.

Вижте повече на:

http://pro360.bg/

https://www.youtube.com/channel/UCkqr07GS-KdVMw90jj_cnzA/videos

https://www.facebook.com/PRO-360-105335727895453

Екипът на PRO360 ви очаква на:

гр. Сливен, ул. Мишо Тодоров №7

Телефон: +359 878 93 63 63

E-mail адрес: office@pro360.bg

Интернет сайт: http://pro360.bg/