Започна подписването на договора с Веселин Марешки в цялата страна

От днес, 9 март, в цялата страна започна масовото подписване на Договора с Веселин Марешки.  Документът предвижда конкретен ангажимент на лидера на ПП ВОЛЯ към българските граждани – в общините, в които Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ получи 10 процента или повече, в срок от две години, той се задължава да осигури изграждането на бензиностанция със справедливи цени до две години от изборния ден. Договорът е абсолютно автентичен документ, подготвен от водещи юристи.

В случай, че изпълнителят не осъществи поетите задължения, той ще дължи на възложителя сума, равняваща се на пропуснатите ползи за четири години, в максимален размер 5000 лева.

Този Договор създава само права на гражданите, които ще го подпишат и не ги обвързва с никакви задължения. В това число дали и как да гласуват.

„Това е безпрецедентен документ за българската политика, защото за първи път хората получават само права, без задължения. Досега тази привилегия са имали само политиците от системата. Като делови човек съм свикнал работя така – давам дума и се подписвам! Така българите ще са сигурни, че като ми гласуват тази задача на 4 април – аз ще я изпълня“, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

От днес Договорът с Веселин Марешки е на разположение на желаещите да го разпишат във всички офиси на ПП ВОЛЯ в страната, както и във веригите аптеки и бензиностанции.