Заплахи и избиване на телефон от кмета на Нова Загора по време на сесия на Общинския съвет

Общинският съветник от Нова Загора Васил Стоянов разказа във Фейсук за репресииите и опитите за сплашване от страна на ГЕРБ и кмета на града към опозицията и сподели следното видео:

🆘 Общински съвет Нова Загора се превърна в цирк. Това се случи с любезното съдействие на ПП ГЕРБ и най-вече благодарение на Кмета Грозев.За пореден път се гласуваха решения в ущърб на хората от Община Нова Загора. Както обобщих и в изказването си днес от това увеличение е най-вероятно някой да си напълни чекмеджето с пачки 💶 💶 💶…❌ Нормално ли е да се гласува близо 400% увеличение на такса битови отпадъци без да се гарантира повишаване качеството на услугата?Общинските съветници от управляващото мнозинство изнесоха цяло представление и говориха над час, без да кажат нещо съществено.❌ Колеги от ГЕРБ, не убеждавайте нас- общинските съветници от другите партии. Обяснете на жителите на Община Нова Загора, че това четворно увеличение на такса битови отпадъци е обосновано❗️✅ Нормалните въпроси, които възникват са:Защо сега- във време на финансова, политическа и здравна криза❓Ще повлияе ли това увеличение на качеството на извършваната услуга❓Защо при нужда от още средства(ако реално има такава) винаги избирате най-лесния начин и увеличавате данъци и такси❓Съжалявам колегите общински съветници от ГЕРБ, защото съм сигурен, че сред тях има качествени и умни хора, но от страх не смеят да заявят позиция и гласуват всички като един.⚠️ Докога ще търпим това арогантно, агресивно и мутренско управление, което е огледално копие на Бойко Борисов❓В този пост ще ви прикача и видео от телефона на колежката Кремена Петрова – Представител на Демократична България.Категорично осъждам такъв тип поведение, агресия и посегателство над личната собственост. Още повече, когато тези действия са насочени срещу една жена. Изгледайте видеото и ще разберете какво имам предвид.След това явно усетил издънката си Николай Грозев се опита да заплаши и мен, но беше малко по-деликатен. Пред присъстващите в залата ми намекна, че като млад общински съветник съм тръгнал по път без изход, както и, че той бил добър и можело да ми прости 1-2 пъти…📌 Да ми прости кое? Гражданската ми позиция няма нужда от неговата благословия и още повече пък от неговата прошка! Жалко е, че в безсилието си да води аргументиран спор Г-н Николай Грозев намеси и моите родители. Явно от ГЕРБ така си правят политика- всяване на страх, репресии, заплахи и обиди!✅ Станах общински съветник за да бъда в помощ на хората от Община Нова Загора. Репресиите и опитите за сплашване на един самозабравил се феодал няма да ме спрат!

Публикувахте от Васил Стоянов в Сряда, 19 август 2020 г.

Ето какво обясни той:

 Общински съвет Нова Загора се превърна в цирк. Това се случи с любезното съдействие на ПП ГЕРБ и най-вече благодарение на Кмета Грозев.

За пореден път се гласуваха решения в ущърб на хората от Община Нова Загора. Както обобщих и в изказването си днес от това увеличение е най-вероятно някой да си напълни чекмеджето с пачки.

Нормално ли е да се гласува близо 400% увеличение на такса битови отпадъци без да се гарантира повишаване качеството на услугата?

Общинските съветници от управляващото мнозинство изнесоха цяло представление и говориха над час, без да кажат нещо съществено.

Колеги от ГЕРБ, не убеждавайте нас- общинските съветници от другите партии. Обяснете на жителите на Община Нова Загора, че това четворно увеличение на такса битови отпадъци е обосновано.

Нормалните въпроси, които възникват са:

Защо сега- във време на финансова, политическа и здравна криза?
Ще повлияе ли това увеличение на качеството на извършваната услуга?
Защо при нужда от още средства(ако реално има такава) винаги избирате най-лесния начин и увеличавате данъци и такси?

Съжалявам колегите общински съветници от ГЕРБ, защото съм сигурен, че сред тях има качествени и умни хора, но от страх не смеят да заявят позиция и гласуват всички като един.

Докога ще търпим това арогантно, агресивно и мутренско управление, което е огледално копие на Бойко Борисов?

В този пост ще ви прикача и видео от телефона на колежката Кремена Петрова – Представител на Демократична България.

Категорично осъждам такъв тип поведение, агресия и посегателство над личната собственост. Още повече, когато тези действия са насочени срещу една жена. Изгледайте видеото и ще разберете какво имам предвид.

След това явно усетил издънката си Николай Грозев се опита да заплаши и мен, но беше малко по-деликатен. Пред присъстващите в залата ми намекна, че като млад общински съветник съм тръгнал по път без изход, както и, че той бил добър и можело да ми прости 1-2 пъти…

Да ми прости кое? Гражданската ми позиция няма нужда от неговата благословия и още повече пък от неговата прошка! Жалко е, че в безсилието си да води аргументиран спор Г-н Николай Грозев намеси и моите родители. Явно от ГЕРБ така си правят политика- всяване на страх, репресии, заплахи и обиди!

Станах общински съветник за да бъда в помощ на хората от Община Нова Загора. Репресиите и опитите за сплашване на един самозабравил се феодал няма да ме спрат!

frognews.bg