Заловиха трима пияни зад волана

Водач на товарен автомобил е хванат да управлява с концентрация на алкохол 2,35 промила. На 20 април, около 00,35 часа, в село Драгоданово е извършена проверка на 38-годишния В.С. от село Зимница, водач на товарен автомобил „Мицубиши“. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 2,35 промила. В.С. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Друг водач с алкохол 1,77 промила е установен от полицейски екип на 20 април в село Стоил войвода. Около 00,30 часа е извършена проверка на лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от 37-годишния Н.К. от село Сърнево, общ.Раднево. Проверката за употреба на алкохол е показала положителен резултат 1,77 промила. По случая е бързо производство.

Междувременно служители на РУ-Твърдица са установили водач на лек автомобил с алкохол 1,69 промила. На 20 април, около 01,00 часа,в село Бяла паланка е извършена проверка на 32-годишния И.Х. от същото село, водач на лек автомобил „Опел Астра“. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 1,69 промила. По случая е образувано бързо производство.