Заловиха 23-годишен да управлява автомобил след употреба на алкохол

Неправоспособен водач, водач с алкохол и управление на нерегистрирано МПС са установили полицейски служители в дните 25-27 октомври. Това съобщиха ОДМВР-Сливен.

Екип на участък „Запад“ е хванал водач с алкохол 1,70 промила при проверка в района на село Селиминово. 23-годзишният П.П. от същото село е управлявал лек автомобил „Мерцедес“. Проверката е извършена в 00,20 часа на 27 октомври.

61-годишният Г.Г. от град Сливен е хванат повторно да управлява МПС, без да притежава необходимата правоспособност. За същото нарушение той вече има наложено административно наказание. Той е спрян за проверка на 27 октомври в квартал „Речица“. По случая е започнато бързо производство.

В РУ-Сливен са образувани две бързи производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. На 25 октомври в местността „Рамануша“ е установен 19-годишният О.К от Сливен да управлява мотопед, който не е регистриран по надлежния ред. На 28 октомври в квартал “Дружба“ е извършена проверка на лек автомобил „Алфа Ромео“, без регистрационни номера,управляван от 20-годишния Е.Х. от град Сливен. Установява се, че автомобилът не е регистриран  по надлежния ред.