За поредна година ГЕРБ-Сливен направи подаръци на детските градини за Коледа

За поредна година общинската организация на ГЕРБ-Сливен направи подаръци на детските градини за Коледа. Акцията е традиционна и се организира в навечерието на един от най – светлите християнски празници – Рождество Христово. Подаръците са съобразени с нуждите на всяко детско заведение – електрически уреди, техника, конструктори, забавни игри, кукли, музикални пособия и др. Подобни дарителски инициативи се провеждат и в дните преди Великден, за Деня на детето – 1 юни, и при нужда на конкретно детско заведение. „Децата и образованието са основен приоритет за ПП ГЕРБ. Целта на ежегодната ни инициатива е да се подпомогне учебно-възпитателният процес на детските градини в населените места в Сливен и общината, и да зарадваме децата за празниците“, заяви общинският ръководител на ГЕРБ Здравко Костадинов.

И тази година ще бъдат предоставени пакети с хранителни продукти от първа необходимост на деца – сираци, деца от социално слаби семейства и многодетни семейства.

От партия ГЕРБ пожелават на сливналии весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници. Нека 2020 година донесе на всички здраве, успехи и благоденствие.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ