Водачи, употребили алкохол и наркотични вещества, са установени при операция по пътна безопасност през почивните дни

На 4 ноември, около 16,55 часа, на бул. „Хр.Ботев“ е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от водач на 36 години от град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

На 5 ноември, в 23,40 часа, в село Горно Александрово, е извършена проверка на лек автомобил „Пежо“, управляван от водач на 49 години от същото село. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

26-годишна жена от град Сливен, водач на лек автомобил „Ситроен С3“, е хваната да управлява след употреба на наркотични вещества. Тя е спряна за проверка на 6 ноември, в 03,45 часа, на ул.Михаил Колони“ в град Сливен. Пробата за употреба на наркотични вещества, извършена на място, е показала положителен резултат. Издаден е талон за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

На  6 ноември в град Сливен е извършена проверка на лек автомобил „Пежо“, управляван от водач на 25 години от град Сливен. Пробата за употреба на наркотични вещества, извършена на място, е показала положителен резултат. Издаден е талон за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.