Влогърите Стан и Стефи зарадваха децата на Сливен

Истинска еуфория предизвика срещата на влогърите Стан и Стефи с деца от сливенските училища. Зала „Сливен“ се оказа тясна за всички малчугани, които искаха да се срещнат със своите интернет любимци. В продължение на час те отговаряха на въпросите на своите малки почитатели, след което всяко едно от децата имаше възможност да се срещне лично с тях и да си направи снимка.

Акцент в гостуването на Стан и Стефи бяха: демонстрация на експерименти или какво прави науката забавна; как да се учим да се забавляваме; организиране процеса на учене и постигането на добри и трайни знания; насилието в училище – кои са истинските аутсайдери; заплахите, които ни дебнат в интернет пространството.

Всички деца взеха активно участие, а гостите даваха примери със свои лични житейски опити – какво ги мотивира, какво обичат да правят в свободното си време, какво искат да правят в бъдеще.

Преди срещата с учениците Стан и Стефи разговаряха със заместник-кмета Пепа Чиликова. Те благодариха за топлото посрещане и споделиха, че много им харесва как изглежда Сливен.