Визии с характер – открийте облеклата, които изглеждат по-успешно

Визии с характер – открийте облеклата, които изглеждат по-успешно

Стилът определя онзи почерк, който ние имаме по отношение на всекидневното ни облекло. Често пъти хората около нас могат да преценят що за човек сме, съдейки само и единствено по дрехите, аксесоарите, грима, та дори и прическата, които сме подбрали за съответния момент. Ето защо трябва да обръщаме особено внимание на всичко това и да се опитаме максимално да хармонизираме отделните елементи, създавайки истински шедьовър.

Днес решихме да Ви представим три детайла от Вашето облекло, които биха придали онзи характерен привкус на уникалността във визията или с други думи – как да изглеждате вдъхновяващо за околните, благодарение на съчетанията, отличаващи се с истински характер?

Кои обувки да изберем, за да спечелим вниманието на околните?

Едно от основните неща, които са характерни за жените-бунтарки или ония, които изпъкват със своя стил навсякъде, където се намират, това са обувките. Но този факт не е странен, тъй като за тези дами удобството винаги е било от първостепенно значение. Поради тази причина най-подходящите обувки за една визия с характер, която създава усещане за живот на ръба, са чифт ексцентрични кубинки. Нужно е внимателно да подбирате цветовете на Вашите обувки. Ако наистина искате да изпъкнете, изберете кубинки с флорални мотиви или ярки цветове. Това през последните години се оказа особено актуално и много жени заложиха именно на такива. Ако обаче искате да се чувствате просто удобно и не желаете да губите време в различни съчетания на дрехи всяка сутрин, то тогава черният цвят е Вашето истинско спасение!

Трябва ли да подбираме внимателно колана ни?

В една визия коланът е този, който изцяло може да промени идеята, която сте заложили. Характертът на облеклото се определя именно от малките детайли и поради тази причина трябва много внимателно да ги подбираме. Най-важната част е катарамата – от какъв материал ще е произведена, ще има ли характерна форма, колко голяма ще бъде. Подобен акцент би подчертал много добре Вашата талия, с което не само че ще имате уникална визия, но и красотата Ви би изпъкнала дори в обикновеното ежедневие. Перфектните дамски колани могат да се съчетаят с всякакво облекло, поддържат се лесно и наистина са ни необходими.

Дамски кубинки

Важна ли е визията на портфейла ни?

Не само че е важна, но това е и третият детайл от облеклото ни, който може да ни изиграе много лоша шега, ако не е подбран правилно. Поради тази причина Ви препоръчваме да обръщате внимание на съчетаването между вида на портфейла, колана и обувките, за да постигнете максимално хармонизиран външен вид, който би привлякъл вниманието на околните по успешен за Вас начин.

Огромно разнообразие от аксесоари като дамски колани, кубинки, портфейли, чанти и др. можете да откриете в електронния магазин на obuvki.bg. Тук Ви очакват безброй цветове и модели на достъпни цени, които ще направят визията Ви атрактивна и успешна. Вашият характер трябва да блести, благодарение на облеклото Ви, така че се постарайте всеки ден да изглеждате уникално . Разгледайте нашите предложения, за да направите деня си необикновен!