Виктор Николаев побесня в ефир заради нагъл шофьор без книжка, возещ бременна жена между Сливен и Ямбол

Шофьор без книжка спрян между Сливен и Ямбол по време на пряк ефир  изкара извън нерви водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев.

Журналистът се ядоса след пряко включване на репортер на медията от Подбалканския път, за да даде гласност на акция на полицията между Сливен и Ямбол – натоварена отсечка с чести катастрофи с жертви. 

От думите му стана ясно, че униформените са спрели за проверка шофьор, който се е оказал без книжка. Номерата на колата му веднага са били свалени. Шокиращото в случая е, че до него на предната седалка се вози бременна жена.

Мъжът отказа коментар пред репортера на медията, което допълнително вбеси Николаев.

Колкото и да си спокоен, можеш да се вбесиш рано сутринта, отсече водещият на сутрешния блок на Нова телевизия

„Дотам го докарахме, че ние да се чувстваме леко неудобно как притесняваме горкия водач с бременната, при положение, че безобразието е на лице. Имаме неудобството да притесняваме безобразниците на пътя, защото имат някаква спешна работа. Човек без книжка си позволява да шофира”, възмути се той.

„Нека да го покажем, защото винаги сме в ситуация да ги показваме, след като убият някого, а не преди това”, каза още Николаев.

„Той има право да не бъде сниман, а ние имаме право да се молим да не ни блъскат челно при изпреварване и в различни ситуации водачи без книжка. Колкото и да си спокоен, можеш да се вбесиш рано сутринта”, добави журналистът.