Великденски поздрав на кмета на община Котел Коста Каранашев

Уважаеми жители на община Котел,

Скъпи съграждани,

Пожеланието, което днес отправям към вас, е светлият Великден да бъде ден на единение и обновление. Ден на радост, ден на мир и спокойствие.

В нашата община дните около светлото Христово възкресение винаги са били свързвани със съхраняването на традициите. Затова и ние като час от Христовата църква се готвим да посрещнем Празникът на празниците с подобаващите религиозни и общностни обреди.

За мен винаги е било удоволствие да видя общината, която бях призван да ръководя, гостоприемна, очакваща своите гости от близо и далеч. Гости, които благодарение на жителите на Котел и околните населени места, усещат топлината и радостта на празниците.

В този ден, който Господ сътвори, за да се възрадваме и възвеселим в Него, отправям радостен поздрав и топла прегръдка към жителите на община Котел и всички гости, които заедно с нас ще посрещнат този тъй светъл ден.

Нека пасхалната радост да укрепне вярата и надеждата ни, любовта към Бога и ближния! Нека днес се помолим за мир, благоденствие, душевно и телесно здраве, и по-добро бъдеще за нас и нашите деца!

От мое име и от името на общинската администрация отправям към вас най-сърдечни пожелания за светли празнични дни на вас и семействата ви!

 

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел