В „Речица“ казаха: Газим кал, а те продължават да ни лъжат

„Омръзна ни 30 години едни и същи управници да ни лъжат, то не бе Лечков, то не бе Кольо Милев. Не вярваме вече, че в този квартал ще има канализация, каквото и да ни обещават“. Това казаха хората от „Речица“ на среща с Пламена Петрова – кандидат на Българската социалдемократическата партия за кмет на Сливен.

„Не искаме да чуем нито за политици, нито за проекти. Цял живот газим в кал, децата ни пораснаха така. Това, което искаме е един нормален човек да дойде в общината и да можем да му почукаме на вратата, когато имаме нужда“, бяха категорични от св. „Речица“.

„Няма да ви обещавам нищо, което не е изпълнимо. Аз съм адвокат и съм видяла много, но за мен най-голямото престъпление е да излъжеш и да подведеш, че можеш да свършиш нещо и да не го направиш“. – каза Пламена Петрова.

За съжаление, според нея голямата политика и големите партии отдавна са загубили чувството си към ежедневните болки на хората. Промяна на канализацията в Речица ще започне, защото Европа отпуска големи пари за водни проекти. Въпросът е обаче кога и вай-вече колко качествено и в срок ще се изпълнят проектите, защото преди два мандата Сливен стана „разкопаният град“ заради толкова чакания тогава Воден цикъл.