В партньорство със сливенския център PRO360 администрации и бизнес от цялата страна подготвят изцяло онлайн проектна и техническа документация

От услугите на Националния център за печат, копиране и  сканиране PRO360 могат да се възползват и граждани

Общинските администрации, включително и тези в най-малките общини, могат да оптимизират ресурсите си и да спестят време и средства в ежедневната си работа по подготовка на всички видове технически и проектни документации, благодарение на услугите, които предлага Националния център за технически печат PRO360, който работи в Сливен.

PRO360 на практика представлява дигитално продължение на работния процес като предлага принтиране, сканиране и копиране на всички видове формати на чертежи, техническа документация, проектна документация, скици, схеми, както и рекламен дигитален печат. Експерти и служители от общинските администрации, с които вече работи PRO360, оценяват високо най-вече възможността да изпращат огромни по обеми и различни по формати документи до размер А0+, които получават разпечатани, окомплектовани и подвързани на другия ден по куриер. Това пести време, особено на служители и специалисти от по-малките общини, на които не се налага пътуват, за да разпечатат и окомплектоват нужната им документация. PRO360 е предпочитан избор и заради рестрикциите, налагани в социалните контакти заради COVID-19.

Благодарение на онлайн платформата на PRO360 всеки може да направи регистрация и да изпраща файлове от служебния или личния си компютър до сървъра на PRO360 като сам избере опции за печат – брой, формат, цветност, довършителни работи, подвързване. Това става чрез т.нар. „виртуален принтер“ – софтуерно решение, внедрено за първи път в страната ни от PRO360. Ценообразуването на поръчката се извършва едновременно с конфигурирането на поръчката.

Освен със служители на администрацията, PRO360  си партнира успешно и с архитекти и проектанти от всички инженерни специалности, както и с фирмите и дружествата, в които има такива специалисти, от цялата страна.

За гражданите на Сливен PRO360 предлага и много високо техническо качество на масово използваните услуги – едностранно и двустранно черно-бяло и цветно разпечатване, копиране и сканиране, компютърни услуги като запис на  файлове на CD, DVD и USB носители, форматно ламиниране  и  подвързване  с пластмасови спирали с голям избор от цветове за корици. Те също могат да се възползват от онлайн конфигуриране на поръчките.

PRO360 предлага услугите принтиране, копиране и сканиране с помощта на модерна високопроизводителна техника, както и довършителни дейности като рязане, сгъване, подлепване и окомплектоване в папка или класьор с желания цвят. Готовите документи се изпраща по куриер на Спиди или Еконт до посочен адрес на следващия ден. PRO360 не само изпраща, но и приема по куриер на Спиди и поръчки за копиране, сканиране, запис на файлове, което спестява необходимостта клиентите да идват на място в центъра за печат.

Адрес: гр.Сливен, ул. Мишо Тодоров №7

Телефон: +359 878 93 63 63

E-mail адрес: office@pro360.bg

Интернет сайт: http://pro360.bg/

Нашият YOUTUBE канал: https://www.youtube.com/channel/UCkqr07GS-KdVMw90jj_cnzA/videos

Нашата FACEBOOK страница: https://www.facebook.com/PRO-360-105335727895453