В Деня на приятелството, жители на градовете Котел и Сливен се събраха под ритъма на танца

Първото гостуване на DANCE NATION в Котел създаде истински фурор на пл. „Възраждане“ в Деня на приятелството. Под ритъма на танца, малки и големи, млади и стари се впуснаха в забавление и в рамките на два часа създадоха много приятелства и прекрасно настроение сред жителите и гостите на възрожденския град.

Начинаещите танцьори се запознаха с различни хореографии на танци като – латино, денс, хип хоп, поп, ориентал и други и заедно с DANCE NATION лидерите Борис Панайотов и Петя Стамова се пренесоха в ритмите на десетки танцови култури на страни от целия свят.

Празникът, който беше подарък от кметът Коста Каранашев и Борис Панайотов за жителите на Котел, завърши с изненада за най-активните котленски участници. Те получиха безплатен ваучер за над 5-часов денсмаратон, който ще се проведе утре в еко-селище Котел.

Любов Бранкова от Котел и Павлета Генчева от Сливен пък получиха безплатни ваучери за обучение на DANCE NATION лидери, което ще се проведе в Сливен на 22-23 юли 2023 г.

Община Котел поема ангажимент да организира всеки месец групови DANCE NATION курсове при предварително заявен интерес. Заявки може да подавате на e-mail: dancenationgroupdances@gmail.com