Творческо обединение „Дарования” при НЧ „Съгласие – Напредък 1870” и Общинска библиотека „Петър Матеев” гр. Котел представя изложба от картички на тема „Есен” в залата на библиотеката

Изложбата на Творческо обединение „Дарования” включва сувенири и картички, чийто акцент пада върху есенната природа и слънцето. Подбраните цветове са пъстри, червени, оранжеви, златни. Материалите – интересни клонки, бодили и други подобни, които са подбрани от самите автори.

Темата „Есен“ става все по-актуална, сред подрастващите в Котел. Тази година първото, което прави впечатление сред творбите на децата е задълбоченото им познание в основите на композицията, отчитат от Творческо обединения „Дарования”. Есенните занаяти от хартия, в съчетание с даровете на природата, са много благоприятни за работа с деца, които с много настроение се впускат в изработката на всякакви декорации.

В творбите си малчуганите от Котел са вложили много въображение и сръчност, и с радост и старание са изработили своите картички и сувенири.