Трима пияни водачи са установени от полицейски екипи в Сливен и Нова Загора

Трима водачи с алкохол над 2 промила са установени от полицейски екипи в Сливен и Нова Загора. На 29 август, около 23,30 часа, на ул.Освобождение“ в град Нова Загора е спрян за проверка лек автомобил „Субару“, управляван от неправоспособен водач на 38 години от село Съдиево. Пробата за употреба на алкохол с техническо средство е показала положителен резултата -2,50 промила. Водачът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

На 27 август, около 21,20 часа, на ул. „Одрин“ в град Сливен е извършена проверка на лек автомобил „Сеат Толедо“, управляван от водач на 34 години от Сливан. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителен резултат – 2,52 промила. Задържан е за 24 часа. Работата по случая продължава.

На 28 август, в 13,35 часа, на път ІІ-53 /Сливен-Ямбол/ е спрян за проверка товарен автомобил „Рено“ с прикачено ремарке, управляван от водач на 54 години /турски гражданин/. Пробата за употреба на алкохол е показала 2,49 промила. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.