Тази нощ мечтите ни се сбъдват! Идва голям поток от падащи звезди

Снимка: ThinkStock

Максимумът на метеорния поток Ориониди ще бъде тази нощ (20 срещу 21 октомври). Метеорите ще са видими през втората половина на нощта, когато съзвездието Орион е вече по-високо над хоризонта. При ясно време ще могат да се видят около 15 бързи метеора за час.

Според астролозите това е много подходящо време да си пожелаем нещо, но и да започнем да работим за сбъдването на тези мечти. Защото нищо в живота не идва даром.

Вижте какво да направите, за да дадете начален тласък на сбъдването на своите желания:

Преди да излезете навън и да потърсите своята падаща звезда, трябва да осмислите желанието си и да бъдете сигурни в него. Известно е, че пътят на падаща звезда е кратък, което означава, че мечтата трябва да бъде формулирана кратко, точно и ясно. Дори при облачно време, когато небето не се вижда, можете да назовете мечта си на глас!

Тези, които искат желанието им да се сбъдне възможно най-скоро, трябва да напишат мечтата си на лист хартия и да го носят със себе си. Важно е да запомните, че мечтата трябва да бъде положителна, а не егоистична и да не вреди на околните.

Най-лесният начин да изпълниш мечтата си, е да започнеш работя по нея, а не да чакаш всичко да стане наготово. Вселената със сигурност ще чуе молбата ти и скоро съдбата ще ти помогне в постигане на победата.

Хайде, намислете желанията си! Всичко може да стане реалност, ако вярваме достатъчно силно в него. Е, няколко падащи звезди няма да навредят, нали? Дори смятаме, че ще помогнат за сбъдването на най-съкровените ни мечти.