„Сватба със закъснител“ на сцената в крепост „Туида“ утре

Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова ще забъркат една истиска бомба утре – 11 август, на сцената на крепост „Туида“ от 21 часа. Постановката с продуцент ИК „Фери арт“ обещава позитнивни емоции на зрителите и комични заплетени ситуации.

„Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук“, вместо да е „там“? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.“ Пазете се и бъдете здрави!
Тел. за информация: 0895 467 289 , 0889 199 878
БИЛЕТИ – СЦЕНА ТУИДА и EVENTIM.BG