Стоичков и Балъков застанаха до Пламен Крумов в Сливен за 10 годишния юбилей на ФК „Сините камъни“ Снимки

Крумов Доведе Стоичков в Сливен в навечерието на официалната предизборна кампания. Снимки: БТА-Сливен
Високи успехи, добри резултати и най-големия връх във футбола – това пожела на Футболен клуб „Сините камъни“ в Сливен Христо Стоичков, който бе специален гост на празника по повод десетгодишнината му. Юбилеят събра в зала „Васил Левски“ в града стотици почитатели, а сред звездните гости бяха още Красимир Балъков, Христо Порточанов, Димитър Димитров – Херо, Валери Божинов и други.
Стоичков благодари на многобройната публика в зала „Сливен“ за топлото посрещане и обичта, от която никога не бил лишен през годините му като футболист и след това. „Спортът винаги обединява, не трябва да се делим, а винаги да надграждаме“, обърна се той към малките футболисти на сливенския клуб и техните треньори и им пожела да се трудят много. „За да станеш добър спортист, трябва много пот, труд и най-важното да се уважавате, обичате и помагате“, посъветва ги той.
Собственикът на ФК „Сините камъни“ Пламен Крумов подари на Стоичков кама с препратка към спортния му псевдоним и като на ценител. „Благодаря на всички любители на футбола, защото, ако не бяхте вие, нямаше да я има и школата“, обърна се към присъстващите Крумов.
Зрителите наблюдаваха демонстрационен мач между възпитаниците на клуба от набор 2013, както и между отбора на звездите и този на Пламен Крумов.
Във ФК „Сините камъни“ тренират 236 деца в различни възрастови групи, от които 210 постоянни и 26 преходни. Десет са треньорите. Школата е сред най-големите частни школи в страната.
Може да бъде изображение с текстово съобщение
Може да бъде изображение с 12 души
Може да бъде изображение с 7 души и хора, които практикуват бойни изкуства