Старши комисар Димитър Величков: Нека отдадем почит и се преклоним пред паметта на всички достойни мъже, отдали живота си в служба на закона

Уважаеми съграждани,

На 8 ноември българската полиция отбелязва своя професионален празник. На този ден честваме Св.Архангел Михаил, покровител на мира, правдата и справедливостта и отдаваме почит на всички, които са избрали за своя съдба полицейската професия. Нашите ежедневни усилия са насочени към това да гарантираме законността и спокойствието в нашия град. Постигаме успехи, но отчитаме и грешките. В нашата работа разчитаме на помощта, подкрепата и доверието на обществото, местната власт и държавните институциите.

Уважаеми колеги,

В този празничен ден изказвам благодарност за вашата всеотдайност, професионализъм и воля за справяне с трудностите и превратностите на нашето съвремие. Нека бъдем два пъти по усърдни и отговорни, за да повишим авторитета на полицейската професия и да отговорим на обществените очаквания.

Като изразявам дълбокото си уважение към вашия труд, пожелавам на вас и вашите семейства здраве, благополучие, лични и професионални успехи!

Нека Свети Архангел Михаил ви закриля, дава кураж и вяра по трудния път, който сте избрали!

Нека отдадем почит и се  преклоним пред паметта на всички достойни мъже, отдали живота си в служба на закона!

ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН

СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТАР ВЕЛИЧКОВ