Ст. комисар Димитър Величков: Стремим се да отговорим на високите обществените очаквания

Уважаеми съграждани,

За поредна година Министерството на вътрешните работи отбелязва своя професионален празник- 5 юли.

В нашата ежедневна и напрегната работа се стремим да отговорим на високите обществените очаквания.  Основната ни цел е да бъдем непреклонни в отстояване на законните граждански интереси, да гарантираме  бърза реакция, гъвкавост, отзивчивост и разбиране.

През последната година в условия на сложна епидемична обстановка служителите на МВР са на първа линия и полагат всички усилия да запазят живота и здравето на хората. Благодарни сме за разбирането и отговорното поведение на всеки един от Вас.

Уважаеми колеги,

Използвам професионалния празник на МВР като възможност официално да изкажа своята благодарност за Вашия труд, професионализъм и всеотдайност. Често те остават незабелязани. Често критиките натежават над добрите дела.  Затова в днешния празничен ден  изразявам своята признателност към всички Вас, които всеки ден с делата си изпълвате със съдържание понятия като дълг, чест и достойнство.

Колеги, с уважение и респект, към това което ежедневно правите, Ви пожелавам спорен и резултатен труд. Нека има житейски късмет, щастие и радост за Вашите семейства, близки и приятели, сполука и по-добри бъдни дни!

Изказваме своята благодарност и към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации и медии.

Бъдете здрави!

Честит празник!