Сливналия представи страната ни в Седмицата на модата в Милано

Стопкадър от Нова телевизия

Това е Румен Радев, но не президентът, а Румен Радев от модния подиум. Историята на съименника на президента е за пътя от Сливен до Милано.

Той е състезател по джудо, родом от Сливен, млад, красив и абсолютно неочаквано се превърна в модел на Седмицата на модата в Милано и дефилира за Versace.

В интервю за Нова телевизия и “Здравей, България”, Румен разказва за неочаквания обрат в кариерата си и как от джудист се превръща в любимец на италианските дизайнери. След дълго упорство от модна агенция NEXT Models, Румен най-накрая се сългасява да направи опит в света на модата. Неговата половинка – очарователната Теодора Мудева, която е и носителка на короната Мис България 2018, е тази, която му помага в първите стъпки в модната индустрия.

Румен разказва, че модният подиум никога не е бил негова цел. Главен виновник за идеята била неговата приятелка.

Впечатленията му от първите стъпки в модата са изключителни. Срещнал се с много известни хора, от които може да се научи много.

„Преди посещението ми в Милано нямах никакви намерения да се занимавам професионално с това. Към този момент смятам, че тази индустрия е достатъчно голяма и предлага много перспектива за развитие и категорично смятам да опитам”, казва Румен.

Повече вижте вижте във видеото: https://www.vbox7.com/play:d4163b8414