Сливенската марка “Grand Attack” покорява пазара в Египет

Източник: Facebook

„Grand Attack“ е добре позната и любима марка спортни обувки и облекла на младите и активни хора не само в България. Сега усилията на „Grand Attack“  са насочени към пазарите в Северна Африка и по-специално в Египет. Рекламно лице е световно известния бодибилдър и фитнес модел Лазар Ангелов ( на снимката пред пирамидите в Гиза).

„Grand Attack“ е изцяло българска спортна марка, развиваща се с бързи темпове, като за последните 2 години продуктите на марката са достигнали до крайни клиенти в над 50 държави в цял свят. Заслугата за това е изцяло на Симеон Динев, собственик и управител на “ SIMO Co“ и неговия екип.

Марката насърчава хората да спортуват, като им предлага богат асортимент от маратонки, кецове, джапанки, спортна екипировка и аксесоари за спорт, работа и свободно време, със селектирано качество на ниска цена.

“Grand Attack” спонсорира различни спортни мероприятия, като ежегодния Международен Коледен турнир по Лека атлетика, гр. Сливен, Международното учителско първенство, Планински Маратон, гр. Сливен и маратон Хайдушки пътеки, също така е и спонсор на детско-юношеската школа по борба на Станка Златева.