Сливен продължава напред в „Гласът на България“

И двамата представители на Сливен – Гергана Узунова и Илин Папазян в музикалното шоу продължават напред, въпреки че се изправиха един срещу друг в музикалните двубои. Те изпяха песента „Señorita“ и почти просълзиха журито. Техният треньор Михаела Филева направи тежък избор и посочи Илин Папазян за свой избор.

Гергана Узунова обаче продължава в шоуто след като двама от треньорите решиха да я „откраднат“ – Иван Лечев и Графа. Лечев призна, че изпълнението й е грабнало сърцето му, а Графът я призова да избере неговият „отбор на любовта“. Младата певица избра Графа и продължава своето участие в „Гласът на България“.

Припомняме ви, че Гергана Узунова е ученичка в 10 клас на Профилираната гимназия с преподаване на чужди езици „Захари Стоянов“ в Сливен. Пред „Сливен нюз“ семейството на Гергана разказа, че тя пее от трети клас като първите си уроци е вземала при Иван Кавръков в зала „Зора“. По-късно Гергана учи при Мария Ангелова в Ямбол, а днес неин музикален педагог е Мария Желева от музикално студио „Усмивка“.

Гергана има много участия на сцената на Зала „Сливен“. Интересното е, че е пяла на сцената на „Тангра“ в Сливен по покана на своя сегашен „съотборник“ в „Гласа на България“ Илин Папазян, който е чест гост на клуба.