sliven-news.com – медията на всички, които обичат Сливен, вече е с нов облик

 

Информационният портал на Сливен и региона  sliven-news.com вече е с нов облик, знак и по-богато съдържание. Промяната е дело на екипа на портала и на разработчиците от We Work With You – www-you.com – една от най-старите компании за разработка на уеб портали на пазара у нас.

„sliven-news.com е медията на всички, които обичат Сливен, а за мен в основата на прераждането на града ни са хората – затова се променяме с тях и им даваме повече и като информация, и като модерен и удобен за навигация сайт. В Интернет вече няма разделение между провинция, столица и свят. Всички имат достъп до всичко и ние сме длъжни да даваме на сливналии все по-добър продукт“ – заяви Мартин Славов, издател на медията.

Порталът sliven-news.com, който от 12 години е основен източник на новини и коментари за Града на стоте воеводи и цялата област, разшири и тематиката си като включи национални и международни новини.

„Причината да не се затваряме само в региона са пак читателите ни в Сливенско. Те са свикнали да получават от нас най-актуалното за града и региона, а ние им предлагаме още – да се информират и за основните национални и международни новини отново от нас. Смятам, че регионалните медии могат най-добре да пресеят кое е най-важното за региона от случващото се в държавата“, обясни Мартин Славов, издател на sliven-news.com.

„Ще продължим да пазим сайта чист от жълти и фалшиви новини и поръчкови публикации, както забелязвате не фокусираме и върху криминалните хроники. Медията ни има обществена функция и тя е да подкрепяме образованието и културния живот в града. Няма развит икономически регион без образовани хора, а културната среда във всеки град е ускорител на развитието му, това много често се забравя“ – допълни Славов.

В обновения sliven-news.com вече има нови рубрики. В „Лично пространство“ читателите ще получават на едно място полезна информация за здравето си, за начина на живот, за времето и възможностите за прекарване на приятни моменти със семейство и приятели.

Благодарим на нашите рекламодатели за партньорството през годините и на нашите читатели за доверието и активността във Facebook-групата Сливен нюз https://www.facebook.com/groups/150799811643683/.