Само за денонощие трима водачи отиват на съд за шофиране след употреба на алкохол

Трима водачи на МПС са установени да управляват след употреба на алкохол над допустимото. Проверките са извършени през почивните дни по време на специализирани операции по пътна безопасност в град Сливен.

На 3 декември е извършена проверка на 28-годишен мъж от село Камен, водач на лек автомобил „БМВ“. Той е спрян на бул. „Цар Симеон“ в 04,20 часа. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат над 1,2 промила.

На 4 декември е извършена проверка на 22-годишен мъж от село Николаево, водач на лек автомобил „Опел Астра“. Проверката е извършена в 04,00 часа на ул.“Радой Ралин“ в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат над 1,2 промила.

На 4 декември е извършена проверка на 36-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Рено Трафик“. Той е спрян от полицейски екип в 11,30 часа на бул.“Г.Данчев“ в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултат над 1,2 промила.

По случаите са образувани бързи производства.