Само с масово гласуване можем да си върнем обединена България

Само с масово гласуване можем да си върнем обединена България

 

За да бъде разделено обществото ни, се влага огромен ресурс.

„Разделяй и владей“ (на латински: divide et impera) се използва успешно от римляните при завладяването на по-голямата част от античния свят. По-късно тази стратегия се използва изключително успешно от британската империя, но и до ден днешен англосаксонският свят продължава да я прилага. Няма смисъл да се изброяват всички модерни епизоди на този сценарий, българите имат богата обща култура и познания по световната история. Но политическата криза, която се е оформила в България, не е случайна, както Майдана през 2014 г. в Украйна също не е бил.

 

В миналото Народно събрание се гласува решение, чрез което България да изпрати военно-техническа помощ и до 50 души – жива сила в състава на европейска обучително инструктурска мисия. Решение, срещу което „Възраждане“ се протиопостави и в пленарната зала беше единствената политическа партия, която гласува против.

 

Според социалогическите проучвания решението на така наречения политически елит да се предостави оръжие и контингет на Украйна не е това, което иска българският народ.

 

Разбира се, това не става ясно от медийната пропаганда, защото в медийното пространство се представя едностранчива гледна точка. Очевидно е отново според една стара мъдрост, че този, който плаща, явно поръчва музиката. Обществото ни освен разделено е и овладяно, защото тези, които плащат, са успели и да си купят някои обществени личности, да създадат фондации и организации, които действат като агенти на чуждо влияние, но се представят като политици, общественици, разследващи журналисти или дори медии.

 

Разделението на обществото ни по различни теми не е в полза на България, а в полза на този, който инвестира огромни капитали в страната ни, за да ни владее като ресурси, като територия и като човешки потенциал.

 

Политиката в една държава не трябва да разделя, политиката трябва да обединява обществото около общото благо. Една държава, за да бъде силна, трябва да бъде обединена, неслучайно на сградата на Народното събрание пише „Съединението прави силата“.  Само когато нацията е обединена, държавата, подкрепена от гражданското общество, може да отстоява националния интерес в международните отношения.

Сега най-важно е българският народ да бъде обединен, да излезе и да гласува, защото само с масово гласуване ще можем да се преборим с купения и корпоративния вот. Ако отидем до изборните секции и изберем мира, финансовата свобода, енергийния суверенитет, развитие на българското производство, здравеопазване и образование, ще успеем да си върнем България.

 

На 02.04.2023 год. ще се проведат поредните избори и всяка една бюлетина за евроатлантическите партии не само ще задълбочи вътрешното разделение по темата за военния конфликт в Украйна, но и има реална опасност да ни направи част от него. Всеки глас за  „Възраждане“ е глас за мира в страната ни.

 

Българските граждани могат да дадат доверието си за Възраждане с номер 3 в бюлетината!

 

 Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!