Събина Петканска: Благодаря на всички, които гласуваха!

Скъпи съграждани на Сливен,
благодаря на всички, които избрахте да гласувате вчера на общинските избори за кмет и да вземете участие в избора за Общински съвет на Сливен .
Благодаря и на избралите БСП, които класирахте БСП като трета политическа сила в Сливен -преди ПП- ДБ , Възраждане и Левицата ./за общинска листа/
И това въпреки разцеплението на БСП -Сливен непосредствено преди Общинските избори ,когато Председателят на Партията премина към Левицата,като кандидат за общински съветник.
С този резултат при тези обстоятелства БСП излиза от отрицателният тренд ,в който беше в последните години и този резултат е основа за започването на оздравяване и обновяване на БСП в Сливен и на БСП като цяло . Обновяване ,което съм убедена че с помощта на всички ляво мислещи и можещи хора и в Сливен, които са за това БСП да се превърне в една съвременна , европейска социалдемократическа партия , ще успеем успешно да осъществим . И за в бъдеще да работим за просперитета на Сливен като среден европейски град , а на България като достоен член на ЕС .
Благодаря и на всички ,които гласуваха с преференция за мен ,с което не само запазих второто си място в листата на БСП след кандидата за кмет ген.К. Милев , но с гласуваното доверие ми вдъхнахте увереност да работя за програмата за развитие на Сливен и на България ,които съм споделяла многократно по различни поводи .
Убедена съм ,че с разумните и почтени наши усилия ще можем да изведем България от всички отрицателни класации ,в които сме попаднали , да създадем добри условия за живот , развитие и просперитет на нашите деца. И България от страната с най- висок отрицателен принос , да се превърне в една от младите проспериращи нации в Европа .
Бъдете здрави!
Д-р Събина Петканска