Радостин Василев: „Продължаваме промяната“ трябва да ходят на избори. Обществото вижда истинските лица на участниците в парламентарната игра

„Мисля, че „Продължаваме промяната“ трябва да ходят на избори, защото в момента обществото в голямата си част вижда истинските лица на участниците в парламентарната игра“, заяви днес на извънреден брифинг в Плевен Радостин Василев, министър на младежта и спорта в оставка. Според него, би било мъчение правителството да управлява при тази ситуация в парламента.

„Правителството не би издържало вота на недоверие, като гледам ситуацията в Народното събрание, и ще отидем на избори.Това е моето лично мнение и ако нещо се промени, ще бъда много изненадан“, каза още бившия областен координатор на партия „Има такъв народ“ за област Плевен.

Радостин Василев заяви, че „в Плевен ИТН вече няма структура и офис, няма и ръководство. ИТН имаше офиси в четири общини – Плевен, Левски, Червен бряг и Пордим. В три от тях – Плевен, Левски и Пордим, партията вече няма офиси“.