Радев се скри от 5-те въпроса на Милев. Той му зададе и 6-ти. Вижте какъв.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев се скри от дебат и няма да отговори на въпросите, поставени от Кольо Милев. Те са конкретни и са свързани с това къде отиват милионите от проектите на общината. Вместо това получихме отговор, че ГЕРБ имат „ясна и структурирана програма“ и занапред. Не коментираме дали е добра или не. Напомняме, че и тя е свързана с многомилионни инвестиции на публичен ресурс. И ако по предишната „ясна“ програма милионите са харчени „неясно и на тъмно“, значи и по новата пак ще се харчат така.

И тъй като няма да има дебат следващите дни Кольо Милев ще зададе 5-те си въпроса си чрез медиите.

Плюс още един – бонус, към тях: ПОСЛАНИЕТО НА КАМПАНИЯТА ВИ,  Г-Н РАДЕВ, Е „ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК!“ – ЗА КОИ ХОРА ТУК ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ?

Припомняме 5-те въпроса от днес сутринта:

  1. Ще отречете ли, че фирмата на лидера на ГЕРБ Здравко Костадинов доставя всички материали за санирането в Сливен и за ремонта на зала „Асеновец“?
  2. Ще отречете ли, че със същата фирма на г-н Костадинов вече има договорка за доставките на тръби и материали за пречиствателната станция?
  3. Посочете каква е реалната цена на строителството на кръговото кръстовище на „Розова градина“ и замесен ли е в изграждането му друг неформален лидер на ГЕРБ в Сливен Димитър Батаков?
  4. Каква е причината да не сте стартирали още действия за разваляне на договора за битака и съдебна процедура за неустойки в размер на 1 млн. лева срещу г-н Батаков?
  5. По официални данни сте най-богатият от кметовете в България. Заработили сте 53 000 лева като брокер. От кметския си кабинет ли извършвахте брокерските услуги?

Предизборен щаб на БСП за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление