Продавачите на пазара: Жените са оправни и в политиката, ако наш човек влезе във властта, ще мери по-точно от „големите“ сливенски политици

Даниела Атанасова, кандидат за общински съветник от БСДП (в дясно) задено с колегата си от листата Галин Хасърджиев, Пламена Петрова и Борисл ав Павлов (в ляво)

На Кооперативния пазар в Сливен посрещнаха с усмивки Пламена Петрова – кандидат за кмет на Българска социалдемократическа партия. Тя заедно с кандидати за общински съветници от листата се срещна с продавачи от сергиите, които идват от селата на цялата община в събота.

Видяхме много мъже – и генерали, и футболисти, време е една умна и млада жена да поеме Сливен. Жените са и по-оправни, и по-честни“ – коментираха продавачите.

В листата на Българска социалдемократическа партия е и Даниела Атанасова от с.Камен, която е тяхна колежка и от години продава плодове и зеленчуци на пазара.

Пламена Петрова и кандидатите за общински съветници от БСДП Галин Хасърджиев (в ляво), Галин Бонев и Атанаска Мерджанова

Даниела е свестен човек и няма да им се върже на политическите приказки в Общинския съвет, а ще мери точно – като всички нас тук. Хора като нас, на пазара, които си изкарват хляба с нелек труд, никога не са били канени да се включат в листите. БСДП ни протегна ръка, а уж загрижените за нас „големи“ сливенски политици, не ни броят за равни“ – казаха още работещите на пазара. „За тях сме само бройка, от която събират наеми“.