Премиера на „МАЛКИЯТ МУК“ в ДТ „Стефан Киров“ ще ни зададе важните въпроси, за които забравяме

На 15 май от 19 ч. обичащите сливенският театър ще могат да видят премиерата на „МАЛКИЯТ МУК“. Представлението е по приказката на Вилхелм Хауф, а режисьор е  Ивайло Гандев

Всяка приказка е пазител на онези ценности, благодарение на които сме ние днес.
Забързани в ежедневието пропускаме усмивката, жеста, думата, които ни правят хора.
„Само за няколко мига и ето – лошите мисли нахлуват в човека“ и могат да причинят непоправими щети и нещастия – не само на околните, но и на нас.

Историята, разказана от Вилхелм Хауф преди 200 години, за малкия Мук, който благодарение на своята наивност, доброта и прозрение за света успява да се измъква от сполетяващите го беди и нещастия, намират отражение и в нашата интерпретацията на „Приключенията на Мук“, споделят от театъра.

Колко е силно едно проклятие? Колко е издръжливо едно приятелство? Колко е силна майчината любов? А Любовта? Въпросите, които не си задаваме и които могат да ни спасят, ще зададат вместо нас актьорите.

В актьорския състав на „Малкият Мук“ са Димитър Марков, Августин Демерджиев, Марио Топалов, Вяра Начева, Мария Манолова. Драматизацията е на Венцислав Асенов, а композитор е Павел Васев.

Билетите са в продажба на касата на Драматичен театър „Стефан Киров“ с работно време:  от 10 до 18 часа, в дни с представление от 10 до 21 ч., от понеделник до петък. 

ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ НА КАСАТА НА ТЕАТЪРА
ТЕЛ. 044 62 30 14, GSM 0879 271 454

ОН-ЛАЙН БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТУК