Премиера на „Малкият Мук“ в Драматичен театър „Стефан Киров“ на 15 май от 19 часа

Драматичен театър „Стефан Киров“-Сливен представя драматизация по приказката „Малкият Мук“ на Вилхем Хауф. Премиерата ще бъде на 15 май – понеделник, от 19 часа. Спектакълът е насочен към деца в училищна възраст, както и за техните родители.  В интерпретацията на сливенския театър се разказва историята за малкия Мук, който, благодарение на своята наивност, доброта и прозрение за света, успява да се измъква от беди. Пиесата отговаря на въпроси като : Колко е силно едно проклятие? Колко е издръжливо едно приятелство? Колко е силна майчината любов? А Любовта?

Режисьор – Ивайло Гандев, драматизация – Венцислав Асенов, музика – Павел Васев, хореография – Марин Удварев. Участват – Августин Демерджиян, Вяра Начева, Димитър Марков, Мария Манолова и Марио Топалов. Премиерата е част от Майските дни на културата „Сливенски огньове“.

Билетите са в продажба на касата на Драматичен театър „Стефан Киров“ с работно време:  от 10 до 18 часа, в дни с представление – от 10 до 21 ч., от понеделник до петък. 

ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИИ НА КАСАТА НА ТЕАТЪРА
ТЕЛ. 044 62 30 14, GSM 0879 271 454

Премиера на „МАЛКИЯТ МУК“ в ДТ „Стефан Киров“ ще ни зададе важните въпроси, за които забравяме