Премиера на „Бездумие“ – новата книга на Катрин Федина

Катрин Федина - поет, писател, приложен психолог, експерт " Управление на човешките ресурси"

В поетичната вечер на 9 ноември от 18ч. в Камерна зала на Драматичен театър „Стефан Киров“, гр. Сливен, предстои Премиера на новата и вече четвърта книга на Катрин Федина. Тя е автор на поезия и проза, и тази година получава подкрепата на престижното издателство „Буквите/Български издател“, гр. София, което я отличава като един от най-обещаващите млади български писатели.

„Бездумие“ е стихосбирка, изразяваща огромната широта на безбройните човешки превъплъщения на любовта. Тя е и главният герой в тази книга. Катрин ни въвлича в магическия свят на това преживяване, което преминава през най-трънливите пътеки на душата ни – през страховете и раните ни, през десетките причини да се предадем, за да стигне до вярата, надеждата и силата ни – на човеци, нито повече, нито по-малко. В лирическия израз на авторката свети силна символика, личен стил и почерк, концентрация на емоцията, ярка експресия, която по един автентичен и категоричен начин намира път към читателя през нежността.

„Бездумие“ е покана за духовна извисеност и споделеност, които все по-рядко намираме в съвременния свят.

Катрин Федина е юрист, приложен психолог и експерт в областта на управлението на човешките ресурси. Работи в образователната и корпоративна среда в България и е лектор на редица форуми с местна и национална значимост по теми, свързани с психологическия подход към бъдещето, което идва със своите неизменни и бързи промени в компаниите, училищата и в домовете ни.