ПП „Възраждане“ организира протест в София

ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ” организира НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ, който ще се проведе в София, 11 септември, 12:00 ч., пред Народното събрание!

На протеста ясно и недвусмислено ще се заяви позицията на всикчи участницци, обявяващи се срещу

  • антихуманните и увреждащи психическото и физическото здраве на нацията действия на правителството;
  • намеренията за въвеждане на мерки, водещи до задължителна ваксинация;
  • подготвения пакет от ограничения и мерки, касаещи децата в училище, и намерението да бъдат лишени  от провеждането на нормална и спокойна учебна година;.

Ще бъде подготвено писмо до президента, Министър-Председателя, Министъра на Здравеопазването и Министъра на Образованието, в което ще се настоява да се прекрати всякаква дискриминация и силов натиск срещу гражданите, желаещи да водят нормален и спокоен живот.

Писмото ще бъде отворено и всеки присъстващ гражданин ще може да се подпише в него.

Призивът е всеки, който иска да води нормален, спокоен и достоен живот, да се присъедини към протеста, и по този начин да стане част от силния глас на здравия разум на народа. Ограниченията и репресиите са общи за всички – независимо от партийна, религиозна или каквато и да е още принадлежност. Ето защо ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ” призовава всички да се обединят, за да могат да преборят и премахнат това подтисничество.

Във връзка с това, членовете на ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ – Сливен, канят  всикчи активни и мислещи граждани на гр. Сливен, да се присъединят към протеста. За целта има организиран транспорт, но е необходимо предварително запазване на място в автобуса. Заявяването на места, както и уточняване на място и час за тръгване към София, може да се направи като пишете на лично на страницата на ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ – Сливен“ във Фейсбук:

https://www.facebook.com/vazrazhdane.sliven/

Или на електронната поща: sliven@vazrazhdane.bg