Подписка на търговци спира планирания ремонт на покрития Общински пазар

Даниела Атанасова, кандидат за общински съветник от БСДП (в дясно) задено с колегата си от листата Галин Хасърджиев, Пламена Петрова и Борисл ав Павлов (в ляво)

Подписка на търговците от покрития Общински пазар бе внесена в Община Сливен. Тя е срещу планираните дейности по благоустрояване и ремонт на тържището. От Дирекция „Общинска инфраструктура“ уточняват, че става въпрос за пешеходната зона на пазара, където са позиционирани щандовете с продукция. Пазарът е разпознаваемо място, с висока обща посещаемост и за всички би било добре, то да придобие по-приятен облик и завършен вид. Въпреки  полученото уверение от Общината, че за времето, в което ще се извършват дейностите, е осигурено пространство и подходящи условия за продукцията и за клиентите, собствениците на сергиите настояват ремонтът да се отложи.

Община Сливен припомня, че не може да се ангажира с фиксирани срокове и период, в който да се извършват бъдещи ремонти, предвид динамичната ситуация в страната и растящата инфлация. На този етап ремонтните дейности се отлагат за неопределено време.пазар