Пламена Петрова бе подкрепена от водача на листата “Алтернатива на гражданите” Ваня Тодорова

Ваня Тодорова, Водач на листата на коалиция "Алтернатива на гражданите"

Ваня Тодорова, водач на листата на коалиция „Алтернатива на гражданите“ обяви, че ще подкрепи кандидатурата на Пламена Петрова от БСДП за кмет на Сливен на изборите в неделя, 27 октомври.

„Кандидатът на БСДП Пламена Петрова предложи единствената смислена и изпълнима  програма за децата и хората със специални потребности и срещу тежките етнически и демографски проблеми в общината. Ние се явяваме само с листа и заставаме зад нейната кандидатура за кмет“, заяви Ваня Тодорова.

Пламена Петрова, кандиат за кмет на община Сливен от БСДП

Тя призова симпатизантите и поддръжниците си да гласуват за Петрова, защото тя има точните решения за хората в нужда. „Заставаме изцяло зад предложението й най-сетне да бъде създаден общински регистър на децата със специални потребности и въз основа на него да бъде разработена и финансирана през бюджета дългосрочна общинска програма за подпомагането им. В момента никой в Общината не може да  каже колко са те, камо ли да предложи и осигури финансово мерки за подкрепа“, каза Ваня Тодорова.

От коалиция „Алтернатива за гражданите“ подкрепят и предложението на кандидат-кмета на БСДП Община Сливен да има заместник-кмет, отговарящ за демографските, социалните и етническите проблеми.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!