Писмо на Георги Зафиров до всички политически партии

Георги Зафиров изпрати писмо до всички политически партии, участващи в парламентарните избори тази година.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

„ДО ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ,
УЧАСТВАЩИ В ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

ОТВОРЕНО ПИСМО

Ще гласуваме за тази политическа партия или коалиция, която предложи незабавно вдигане на прага на регистрацията по ДДС- от 50 000лв на 200 000лв!
В Парламента вече е имало внесен такъв проектозакон преди 5 години, но е останал като  глас в пустинята…Искаме реални мерки за съживяване на малкия и средният бизнес и това е една много добра стъпка в тази посока! Сега е период на тежка икономическа криза и подобен тип промени ще е облекчение от задължителния режим за регистрация по ДДС за физически лица и малките предприятия и биха ги насърчили, имайки предвид тежкия удар, който понесоха от тази икономическа криза!
Време е за реални мерки в управленската програма на всяка една политическа партия, бореща се за парламентарно представяне и бъдещо управление на държавата! В закона сега са защитени и тези, проявили желание да се регистрират по ДДС. В чл.100 от ЗДДС е предвидена възможност за регистрация по избор и при по-нисък облагаем оборот от този, предвиден в чл.96, ал.1 ЗДДС. Трябва да се помисли за обикновения човек и да се насърчат младите хора в България да развиват бизнес! Младите не намират перспектива у нас и напускат страната. И точно това ще е мярка, която ще помогне да се преодолее и демографския срив и ще насърчава хората за отваряне на собствени фирми и предприятия с дейност в България!
Очакваме един национално-отговорен парламент! Всяка политическа партия, която поеме ангажимента да подкрепи такъв проектозакон ще спечели нашият глас, защото такъв тип мерки ще подпомогнат народа в такъв кризисен момент!

С уважение: Георги Зафиров“