Петър Витанов с подкрепа за сливенската листа на БСП

Евродепутатът Петър Витанов пристигна в Сливен за да изрази подкрепата си към кандидатите за народни представители от „БСП за България“.
Витанов посети предизборната шатра на Ларгото и заедно с водача на листата Атанас Зафиров и местни социалисти раздадоха листовки с предизборната програма на БСП.
След посещението си в Сливен Петър Витанов публикува в профила си във фейсбук:
„Предизборната кампания може да бъде лична и емоционална. Роден съм в #Сливен и детството ми е преминало тук. Пътуването ме върна в едно отдавна отминало време на спокойствие, безгрижие и невинност. Гражданите на Сливен са запазили чувството си за #общност, което в по-големите градове сякаш отдавна е изчезнало.
С водача в листата Атанас Зафиров раздадохме листовки и поговорихме с местните хора. Посетихме винарска изба „Афузов“ и опитахме едни от най-хубавите вина, произведени в района. После пътят ни отведе на среща със служителите и ръководството на местна фабрика, която осигурява немалко работни места в града.
Убеден съм, че Сливен отново може да бъде развит, процъфтяващ и достолепен – такъв, какъвто го помня от детството. Изборът на професионалисти като Атанас Зафиров може да бъде първа стъпка към промяната.“

снимки: https://www.facebook.com/VitanovPeter

Купуването и продаването на гласове е престъпление