Персонализирана книжка за подарък – 30 начина да кажеш “Обичам те!”

Търсиш различен подарък за любимия човек, за приятел или за мама? Подари красива книжка от 30 карти за дописване от Gift Tube: „За теб, любов“, „За теб, приятел“, „За теб, мамо“.

Тази Коледа заложи на подарък, който носи твоя почерк. Имаш началото на изреченията. Само ги довърши! 30 забавни, сериозни, трагателни или романтични – ти решаваш какви да са посланията!

Не му мисли много. Отпусни се и се забавлявай!

Вземи сега за 29.99 лева + безплатна доставка

Купуваш, дописваш, подаряваш! Приятно и забавно е да попълниш картите. Прекрасно е да ги подариш! Картите пристигат в красива кутия – тубус.

За теб, любов

Разкажи историята на вашата любов в 30 карти за дописване! Не трябва да си поет или добър в пожеланията, за да изразиш чувствата си!

За теб, приятел

Търсиш уникален и забавен подарък? Такъв, който носи и твоя отпечатък? Спри да търсиш!Попълни картите „За теб, приятел“ и voilà: имаш перфектния персонализиран подарък.

За теб, мамо

Подари на най-важния човек в живота си любовта и вниманието, които заслужава!Покажи на мама, че я цениш и обичаш! Стопли сърцето ѝ с признание, хубав спомен и благодарност.

Комбинирай картите с ваучер за преживяване и вземи отстъпка от цената на ваучера от Gift Tube – платфорамата с най-богато разнообразие от подаръци – преживявания и гифт сетове.