Пенсионерски клубове от Сливен отбелязаха Деня на възрастните хора

С празничен концерт днес пенсионерски клубове от Сливен честваха Деня на възрастните хора, който се отбелязва по традиция на 1 октомври. Сред официалните гости на събитието, което се състоя на  крепост „Туида“, беше зам.-кметът Пепа Чиликова, която връчи поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев. В него той отправя пожелания към хората от третата възраст за крепко здраве, енергия и да бъдат обградени винаги с грижа и внимание от своите близки.

„Изразявам признателността си към приноса Ви за обществото, за трудолюбието и всеотдайността, за  житейските уроци, които ни давате, за да сме по-добри хора и достойни ваши наследници. Приемете моите дълбоки уважения към мъдростта и опита ви!“, се посочва още в поздравителния адрес от кмета Радев.

Поздравление към участниците и гостите на празника отправи и Пенка Симеонова, която е председател на „Съюз на пенсионерите 2004“ – Сливен. От свое и от името на цялата сливенска пенсионерска общност тя благодари на Община Сливен в лицето на кмета Стефан Радев за оказаната подкрепа към нуждите на пенсионерските клубове, добрия диалог и ползотворното сътрудничество досега.