Първият Национален онлайн център за професионален широкоформатен и дигитален печат отвори врати в Сливен

Национален онлайн център за широкоформатен и дигитален печат с възможност да приема поръчки от цялата страна, отвори врати в Сливен. Оборудваният с последно поколение техника на немски производители, онлайн център PRO360 предлага принтиране, сканиране и копиране на всички видове формати на чертежи, техническа документация, проектна документация, скици, схеми, както и рекламен дигитален печат. Намира се в центъра на Сливен и е разположен на площ от 200 кв.м. като в него вече работи екип от шест специалисти.

PRO360 въвеждат първи в България софтуер, който свързва техниката в центъра за печат директно с компютърната система на клиента, посредством т.нар. виртуален принтер. Това на практика означава, че всеки потребител има възможност да изпраща за печат, каквито пожелае обеми от документация директно от работното си място, където и да се намира то, в режим 24/7, чрез свой профил в сайта https://www.pro360.bg/. След разпечатване и окомплектоване на поръчката, тя се изпраща срещу минимална такса по куриер на Спиди или Еконт на посочения от него адрес.

До момента в страната ни не съществуваше подобна платформа, която на практика е дигитално продължение на офиса на проектанти, инженери, архитекти, геодезисти, общински служители и технически специалисти в дружества и държавни организации, чието ежедневие е свързано със създаване и обработка на техническа документация.

Сливен неслучайно е избран от екипа на PRO360, защото може да предложи професионална подкрепа на специалисти и бизнес от Ямбол, Бургас, Стара Загора, Хасково, Казанлък, Габрово и на малките общини в цялата страна. Макар и не планирано, откриването на центъра съвпада и с необходимостта от спазване на социална дистанция и изнасяне на все повече дейности от страна на бизнеса и институциите в онлайн среда.

Софтуерът на PRO360 позволява изпращане на поръчки и по най-разпространения в момента начин – от файлове на PDF. И в двата случая – виртуален принтер или PDF, потребителите сами управляват и следят целия процес от компютъра си: избират опции за печат като цветност, брой копия, формат и дори могат да подберат вида и цвета на папката, в която да получат документацията си. Автоматичното ценообразуване им дава подробна разбивка за стойността на всеки елемент, включително и на процеси като сгъване и окомплектоване на документите, което прави по-ефективно и прозрачно управлението на разходите.

Вижте повече на:

http://pro360.bg/

https://www.youtube.com/channel/UCkqr07GS-KdVMw90jj_cnzA/videos

https://www.facebook.com/PRO-360-105335727895453

Екипът на PRO360 ви очаква на: +359 878 93 63 63, office@pro360.bg