Отново забраниха на ансамбъл „Българе“ да танцуват

РЗИ – Сливен спряха планувания за 2 април и така очакван от сливналии концерт на открито, позовавайки се на нееднозначната точка 8 от заповедта на министъра на здравеопазването

Христо Димитров – хореограф и продуцент на ансамбъла коментира, че това не е за първи път. Изключително успешният спектакъл „Осмото чудо“ е отменян цели 3 пъти, заради епидемичната обстановка. За последно, обаче той бе изнесен точно пред пламенната сливенска публика, която силно го аплодира, впечатлена от факта че Сливен е един от двата града, наред с Пазарджик, които са включени в сюжета на спектакъла.

Христо Димитров, който в момента е водач на листата на ВМРО-БНД за Сливен и ще се бори с № 1 в интегралната бюлетина на изборите в неделя, бе готов отново да танцува на сцена, след като на последния концерт в града на стоте войводи, той бе обявил, че се оттегля завинаги от танцовата сцена и се бе сбогувал със своята публиката.

След като от РЗИ – Сливен съобщиха, че концерт на 2 април е забранено да бъде проведен, Христо Димитров обеща на своите избиратели, че ако го подкрепят на изборите, той отново ще се качи на сливенската сцена и заедно с Ансамбъл „Българе“ отново ще радват своите почитатели.