От октомври в Кукления театър – представления и в петък вечер

От началото на октомври Държавен куклен театър – Сливен отваря врати за своите зрители и всеки петък от 18:00. Поради намаления на 50% капацитет за допустимост на публика в закрити пространства, театърът предлага още една възможност да се докоснете до спектаклите от репертоара. Представленията се провеждат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

По традиция и неделните представления в 11:00 са запазени за залата на Кукления театър. Спектаклите, които ще се играят всеки петък и неделя в салона са: „Кучето, което не знаеше да лае”, „Славеят”, „Красавицата и звяра” и „Грозното пате”.

През октомври се запазват и представленията на открито. Всяка събота от 11:00 спектакли на кукления театър ще се играят на есенната сцена в двора на Национална художествена гимназия „Димитър Добрович”. При влошаване на метеорологичните условия, ще се състоят в салона на театъра. Спектаклите, които ще може да гледате през октомври в Художествената гимназия са „Кучето, което не знаеше да лае”, „Трите прасенца”, „Снежанка”  и „Телефон 112”.

Повече информация за програмата и спектаклите може да откриете на сайта на театъра: www.puppets-sliven.eu/monthly