Ореховите черупки убиват туморите

Не трябва да изхвърляте черупките на орехите, защото с тях можете да се лекувате изключително успешно. Домашните лекарства са изпитани и ще ви помогнат

За тези рецепти казват, че помагат със сигурност, затова ги прилагайте. Когато чистите орехи, събирайте черупките, защото не се знае кога ще ви потрябват.

1.  За да излекувате  язвата на стомаха, на дебелото черво и на 12-топръстника

Когато чистите орехи, събирайте  вътрешната  част, която служи като разделител на ядките. Съберете тези елементи от 6 ореха и ги залейте с 1/2 литър кипяща вода. След като отварата изстине, прецедете и добавете 300 мл. прясно мляко. Съхранявайте в хладилник. Покрийте съда и оставете частиците 1 час да се накиснат. Докато киснат, лековитите вещества ще бъдат изтеглени от водата. Вечер преди лягане изпивайте по 2 до 3 глътки. Ако нощем ставате, отново изпивайте по 2 до 3 глътки. Същото количество пийте преди всяко хранене на гладно. Не е опасно да пиете и през деня. Веществата от тази част на орехите помагат язвата да заздравее и да калцира, а прясното мляко помага за по-лесното усвояване.

2. Против силна кашлица пийте отвара от ореховите черупки

Измивате 4 ореха. Счупете ги, но не махайте черупките. Сложете ги в съд с 1 литър вода, която е завряла. След като орехите врат 10 минути, свалете съда от котлона и после ги оставете да покиснат 15 минути. Прецеждате отварата. Когато отварата стане хладка, добавяте 3 с.л. домашен мед, заедно с  няколко парчета лимон с кората. Пийте 3 пъти дневно на гладно преди всяко ядене, докато вашата кашлица се изчисти.

3. За премахване на  тумори,  кисти и други  образувания

За тази рецепта ще са ви необходими черупките от 15 измити ореха. Те се мелят в блендер/чопър до получаването на брашно. То се смесва с 600 мл водка, обърква се добре и се налива в стъклен съд. Добре е да престои на тъмно около седмица, а след това да бъде прецедена и отново върната в стъклено шише. Приема се по 1 с.л на гладно малко преди хранене. Смята се, че течността атакува туморите и спомага за тяхното „изсушаване“.