Община Сливен предаде 200 бързи теста за коронавирус на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“

Община Сливен е закупила 200 бързи теста за коронавирус и ще ги предаде на МБАЛ „Ив. Селимински“ заедно с апарат за проверка на резултатите.