Областният управител Афузов изказа благодарност на гл.инспектори Георгиев и Алексиев от РДПБЗН

Областният управител Минчо Афузов  изказа специални благодарности  на главните инспектори Иван Георгиев и Андрей Алексиев за дългогодишната им работа в РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен.  Двамата професионалисти се разделиха с МВР поради навършване на определената възраст за пенсиониране.

В благодарствени адреси до тях Афузов подчертава, че областната администрация винаги е разчитала на компетентната им преценка и съдействие за опазване живота, здравето и имуществото на хората в създали се трудни ситуации, бедствия и аварии.  Областният управител изрази увереност, че тяхното професионално присъствие в дирекцията остава, тъй като са обучили и са предали опита си на по-младите  колеги. С честната си служба вие сте гордост за нас, за Вашите семейства и близки, заяви още Афузов и отправи пожелания за крепко здраве и благополучие.

Гл. инспектор Андрей Алексиев бе началник на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“, а гл. инспектор Иван Георгиев – началник на сектор „Превенция и контролна дейност“.  Целият им трудов стаж е преминал в РД ПБЗН – Сливен.

Благодарствените адреси от името на областния управител бяха прочетени пред състава на РД ПБЗН и  бяха връчени от директора комисар Владимир Демирев.