Нови дарения за Общинската хранителна банка

И сливенската фирма „Джорджес 1990“ ЕООД се е включила в дарителската кампания за Общинската хранителна банка, предаде за sliven-news.com прес-центъра на община Сливен.  840 пакета по половин килограм ориз на стойност 663 лева са предназначени за нуждаещи се граждани поставени под карантина.

„Решихме да се включим в кампанията на Община Сливен „Заедно за теб!“, тъй като това е начин да помогнем на наши съграждани, които в момента изпитват затруднение заради ситуацията. Никой от нас не е застрахован. Затова смятам, че трябва да си подаваме ръка, когато можем“ заяви управителят Георги Битев.

Кметът Стефан Радев благодари на фирмата за проявения жест.

„Благодарен съм на всеки, който се е отзовал до момента или ще го направи в бъдеще! Вярвам, че с доброта, състрадание и обединени, ще успеем да преминем през всички изпитания. Щастлив съм, че хората в Сливен имат за партньор своите съграждани“, каза кметът.

Община Сливен апелира повече граждани да се включат в благотворителната кампания „Заедно за теб!“ и да дарят олио, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност. Те ще бъдат предназначени за жителите на общината, които са поставени под карантина.

Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е зала „Васил Левски“. Желаещите да се включат могат да подадат предварително заявление в рамките на работния ден от 8 до 17 часа. Телефони те за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.