Най-млaдият водач на листа на „Възраждане“ е Климент Шопов в Сливен

Клшминт Шопов в ляво

Най-млад е водачът на листа на на партия „Възраждане“ в Сливен. 29-годишният Климент Шопов е роден в Монреал. Неговите родители са от Сливен. Самият той от две години живее в града под Сините камъни, работи в международна компания и активно се занимава с политика. Шопов е областен лидер на „Възраждане“ в Сливен. Преди 2 години се прибра в родината и се отказва от канадското си гражданство. Завършил е индустриално инженерство.

Лидерът Костадин Костадинов отбеляза, че Шопов е пропуснал два избора за народни представители, тъй като процедурата за отказ от канадско гражданство при него, за разлика от тази на бившия премиер Кирил Петков, е продължила в законоустановените срокове от година и половина, а не шест месеца.

Цончо Ганев ще е водач на листата на „Възраждане“ в Бургас на следващите Парламентарни избори. Зам.-председателят на партията ще предвожда и Благоевградския избирателен район.  В организацията той е от създаването ѝ. Завършил е специалност „Икономика на търговията“ в Стопанска академия „Д.А. Ценов” гр. Свищов.
Водач на листата в 31-и МИР Ямбол ще бъде Никола Димитров. Той завършва Технически университет Варна със специалност инженер по комуникационна техника и технология. Развива  собствен бизнес в  професионалната си  сфера.
Председателят на партията д-р Костадин Костадинов ще водач на „Възраждане“ във Варна и София. Той е завършил Балканистика във Великотърновския университет  „Св. св. Кирил и Методий“ през 2002 г. и право. През 2017 г. защитава докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките. Автор е на книги и филми с историческа тематика и на  учебник по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас.
Средната възраст на водачите на „Възраждане“ в страната е 42.3 години. Най-младият е на 29 години, а най – възрастен е водачът в листата във Видин  Валери Сираков на 66 години.